Sovmorgon

Idag sov vi länge jag och Vincent... Blev väckt av Angelica kl 11. hehe, inte alltid folk ligger och sover så länge, ;) Men hon ville bara låna toan lite snabbt så vi sov vidare. Kl 11.40! gick vi upp då vaknade Vincent. Det var så skönt jag behövde verkligen sova lite. Så nu under morgonen fick han så vackert ligga och äta medans jag sov på slutet för jag kunde inte hålla ögonen öppna! Han somnade så fint han också, det var inte så dumt. Han var vaken en sväng vid 9 men då fick han ligga och titta och jollra för sej själv i sin säng tills han somnade. :)
Intressant är att han fortfarande vaknar kl 3 på natten, mönstret håller i sej. Ända från tiden i magen och till och med nu, rätt så fascinerande. Sen vaknar han vid 6 fortfarande, sen är det vid 8-9.
 
Nu ska vi ut på PW igen tänkte jag! :) innan det börjar regna.
 
Kram
 

Go helg

Då var helgen över i ett nafs! Igår var vi i Karlstad på Bergvik en sväng, Sebastian skulle ha en sågbänk till sin såg och jag skulle ha lite kläder (eftersom mina nuvarande inte är så amningsvänliga alltid). Jag hittade en skjorta och ett linne (10 min inne på Gina fick jag, och det tyckte Sebastian var alldeles för länge såklart...) Men det är alltid något, så nu slipper jag gå naken ;) hehe.

På hemvägen åkte vi inom Mangskog och fick lite mat, mums! Farmor och farfar var Vincent sjuka.Så då blev de mycket snos på honom. Han va väldigt trött igår, sov mest hela turen i Karlstad :) Åt lite också såklart. Men de fixade vi snabbt och lätt. Det är stoooor skillnad nu på matningen, den är mer på lagom nivå nu.

 

I fredags var Birgitta och Dan  (Sebastians moster hennes gubbe) här och vi hade fredagsmys med pizza och godis.

Dom hade med sej en sån himla finurlig present till Vincent så jag var bara tvungen att ta kort och visa!

 

Himla häftig !

Fylld med bra att ha saker :)

 

Nu ska vi ut och ta en PW!

Det var lagom väder för det idag, super fint men ändå svalt, skönt.

Fika med fina vänner

Idag har vi varit och fikat med mina underbara vänner <3

Louise Karin och Lisa :)

Vincent var såklart med och skötte sej fint, sov en timma och åt en gång. Lagom. Sen va han med och njöt av att bli tittad på och gullad med :) Då trivdes han i brudarnas sällskap, redan en riktig charmör!