Sovardag

Vi får långa sovmornar här på Högåsen. Det gillas! Idag sov vi till kl 11, men det behövs när man är uppe var 3:dje timme och ammar. Då är det riktigt gött att få sova lite längre på morgonen. Somnade ju dock inte förän kl 01 inatt, det gick i ätning ända tills dess.
Vi fick finbesök idag också, idag var det Petra och Andreas som kom med Cassandra och Hampus. Gullungar! Men oj vad livat det blir! ;) Man är ju inte riktigt van det än, men det lär garanterat bli livat på våran lilla Vincent med framöver. :)
 
Just nu sover våran lilla gullonge! Idag är en sovar dag :) Igår var en ätar dag... Det är en varannan dag bebis det här verkar det som! Så nu har vi käkat lite mat och tittar på OS. Det är mys på hög nivå med andra ord. <3
När han vaknar ska vi se om vi kan få till ett bad på lilla Vincent igen, får vi se hur det går denna gången. Hoppas på att han kan hålla sej tills han fått på blöjan så inte allt hamnar i handduken igen! ;)
 
Nu vaknar han till.... Matdags!
 
Puss å Kram / Annie

Kusin på besök x2

Igår kväll var Kristina (Sebastians kusin) och Jonas här på kvällen och vi grillade (jag ammade ;)). Mysigt värre :) Fick lite mer kläder till Vincent <3 rutinerad som hon är så kom hon med lite större kläder ! Vilket är väääldigt bra, så man har sen också! :D

Idag har vi också haft kusinbesök, då var det min kusin Johannes från skövde som var här med sin tjej Veronica. Dom tog en liten sväng förbi på väg hem från Malung, väldigt kul! Vincent fick söta gosedjur att gosa med <3 som vanligt va han väldigt hungrig så det var mycket amma... Men det är ju som det är, han måste ju få mat lilla gulleplutten :)
 
Nu på kvällen har han äntligen velat sova lite, så jag va ute på promenad med vagnen och hundarna. En 20 min runda blev det och det var helt underbart! Sen sov han vidare och jag satt i badenbaden och mös i trädgården. Gött.

Mina super snabba mammadojjor!!!! <3

 

-10!

10 kg lättare nu! :D Så nu är det bara resten kvar!!! 10 till så är jag nere på min normala vikt igen. Kan ju alltid hoppas att det går lika lätt som dom här, men mest troligt INTE! ;) men de e bara å kämpa på!