Café och prästbesök

Idag har vi som vanligt på onsdagar varit på babycafé ❤ det var tända ljus och verkligen myspys där idag. Har letat fram bokstäver i gips till Vincent med hans namn som vi ska måla nästa gång :) det blir fint de. Hihi. Har även fått tag på overall till honom, så han håller sej varm lilla gubben. Jättejätte fin va den!
Kl 17.30 fick vi besök av prästen, snart är det dags för dop! :D Shit va fort tiden går. Nu har vi sett ut psalmer och gått igenom hur det ska gå till. Det kommer bli bra det här tror jag. Nästa vecka får man plocka fram bagarhatten bara så är det i hamn sen. Hihi. Undar vad man ska hitta på för nått kul?

Mysdag

Idag har vi slappat hela dagen jag och Vincent. ❤ Med så ruskigt väder ute kan man allt bara ligga inne och mysa med gott samvete :) Jag har shoppat ett linne idag också förresten... För 5 kr :D hehe. Helt okej pris ;) Köp och Sälj på facebook är en riktigt fiffig sida. Försöker även köpa en pulka till Vincent, men vi får väll se. Det är budgivning så om den blir för dyr är det ju ingen idé. Var ju ensam hemma igår som sagt och det är inte bara och bara att rasta hundarna ensam... Vincent hade lagt sej och sov så jag släppte ut Doris och Bianca själva "lite snabbt" bara. Problemet var bara att Doris också är snabb!!!! Borta blev hon! Skithund.... Så det var bara att traska ut i snön och leta! Efter 10 min letande (som kändes som en timme!) hittade jag henne i grannens kompost som vanligt! Hon har faktiskt inte gått dit på ett tag nu, så jag letade ju inte där först såklart :/ Vincent låg snällt och sov när jag kom in igen som tur var. Men jag missade massa sömn för då kunde ju inte jag somna förståss, uppe i varv och irriterad. Men jag får ju såklart skylla mej själv.... För det är ju inte Doris fel att jag släpper ut henne lös så hon får springa vart hon vill. Då är det ju självklart att hon vill springa till grannens GOOOODA kompost! ;)

Igår hemma hos Sabine och Joline fick jag en så söt bild på Vincent och Joline! Dom verkligen spanar in varandra :) och Vincent tror jag börjar känna igen Joline för han drog på världens leende mot henne ❤ Godingar!

 

Så nöjd ❤
Snacka om att gilla sällskapet :)
 
Nu ska jag gå och ta tvätten, kuuuul :/

Gräsänka

Idag har jag gräsänkat mej rejält ;) först ut en 2 timmars promenad och kvalitetstid med bästa Kristina ❤ go som hon är hade hon fixat varm choklad att avnjuta i solskenet! Underbart!
Efter den sköna promenaden var vi hemma ett tag och tankade magarna med lite mat jag och Vincent ;) Sen var det dags för date nr 2 med Sabine, som också var gräsänka idag. Det blev ännu en promenad och hon hade även med sin hund Vegas! Mina små fisar skällde som vanligt... Men vi ignorerade och knatade ändå och det dröjde inte länge förrän dom tröttnade och gick jättefint! ❤ Lycka! Sen blev det thaimat och följa innebandymatchen via livescore :) Arvika vann med 11-10!!!! Wiiee !!! Glada morsor och glada men trötta barn :) hihi.