nu har det varit jul!

julgranen är kulig!
Det var svårt att hålla fingrarna i styr när julgranen stod så fint i vardagsrummet på julaftonsmorgon! Fortfarande är det svårt att låta bli att pilla på dom där fina fina kulorna :)
Vincent hade visst varit snäll i år för tomten kom med massa fina paket till honom! Han var sååå nöjd!
älskade morbror kom äntligen hem också lagom till jul! lyckan var total, när han väl kom underfund med vem det var ;)
bus i hallen med kusin, moster och morfar ♥
morbror ♥
När kusin Arvid kasta saurien så skrattade vincent så han höll på att ramla! :) vi också.... ;)

slutar aldrig att förundras

varje gång jag ser på min helt perfekt utformade unge... undrar jag lika mycket varje gång hur sjutton jag kunde få till nått så otroligt fint, nått så otroligt underbart. är han verkligen min, har vi, jag och Sebastian fått ihop nått så helt fantastiskt. det är helt otroligt.


"vi" får så mycket beröm varje dag från dagis. eller ja Vincent får beröm :) han är ALLTID glad och på bra humör även om han är trött. han pratar mycket och säger redan nu fler ord i rad och lyssnar och gör det fröknarna ber honom om. är med och plockar fram det han vill leka med och är lika duktig på att städa och ställa tillbaka efter sej! :)
är så otroligt tacksam för allt vi får va med om, det är så härligt ♥

tårfritt vid lämning

äntligen!
Det känns så skönt att han inte är ledsen när jag lämnar honom längre. Känns mycket lättare att åka och jobba då. Idag blir det jobba igen, känner mej lite piggare.... typ. Eller typ för rastlös för att vara hemma. Imorgon är jag ledig igen så jag överlever nog en dag ;) Jobbar 12-21 idag! Japp, hela december har vi öppet till 21! Helt vansinnigt... Men men, det är inte jag som bestämer det. Jag är glad ändå för jag har bara fått en dag med stängning i december (tack värdens bästa BC Linus för det!) En annan går liksom och lägger sej vid 21 ju ;) hehe. Men jag lider med alla andra som får ta den stängningen. 
Igår kom Vincents dagiskudde! Nu kommer han sova gott på vilan tror jag ;) och ingen annan kommer sno den. Hehe.
Mitt hjärtegull!