Utedag

Idag bara måste man ju vara ute och njuta av solen som strålar! Underbara maj, välkommen! (jaja, snart maj iaf) Älskar månaden maj, inte bara för att jag snart fyller år, utan för det är såååå härligt när det går mot vår! <3 Är ute med hundarna och friserar dom lite och klipper klor. Då är man inte speciellt populär :P hehe. Men det får gå, det går snabbt över som tur är ;)

I grejinga... eller?

Idag har Cecilia och Steve varit här och hjälpt oss. :)
Steve och Sebastian har kört massa skräp som blivit av all renovering till tippen och även lite trädgårdsbôs. Bôs som blivit efter grenar som blåst ner m.m. Sånt som blir fram på våren, som jag har krattat ihop :)
Det var underbart att bli av med allt sånt, dom hade med kärra och drog ett rejält lass till tippen. GÖTT!
Cecilia har även hjälpt mej hela dagen ;) Med att fika på stan t.ex. Hihi. Ja, de e ju inte så mycket en annan klarar göra nu för tiden direkt tyvärr :/ Men men, det är som det är. Men vi var på Jysk och fick tag på en dynlåda till våra dynor på uteplatsen som vi Cecilia sätte ihop så snabbt och lätt så ;) Så DET har vi iaf kunnat bidra med idag.
Snart ska jag dessutom gå ner och bidra med att byta lakan i sängen också, det är dags nu. Alltid lika tråkigt att göra, men finns det någonting underbarare än en nybäddad säng???? SVAR: NEJ.

Ikväll är det Bio på schemat...

Ska bli riktigt myyyys :)

Puss Å Hej
Leverpastej!