1 1/2

1 1/2 år är Vincent idag ♥
vi "firade" med en tur till badhuset med kusin Felicia och faster Angelica. Idag fixade han att åka rutchkana själv! :-) skönt tycker jag som slipper springa runt runt runt. nu kunde jag sitta och vänta vid ändan medans han sprang runt själv klättrade upp och åkte ner ♥ ska tilläggas att det bara är en liten rutchkana, det är inte nån superstor direkt :-P
När Sebastian kom hem drog vi på stan och tog en fika! :-) Sebastian har dessutom namnsdag idag så vi firade för det också. Sen fick han en postlåda ♥ ...Vincent alltså ;-)har jag nämnt att jag gillar grönt?I julklapp till oss själva investerade jag och Sebastian i en ny servis! Jag kunde inte va mer nöjd. Det var absolut inte den servisen varken jag eller S hade tänkt ifrån början. S ville ha en fyrkantig.... Jag ville ha en "gammeldags" grå... Och grönt fick det bli! ;-) haha. Så kan det gå, men jag tror båda blev lika nöjda med det som blev. Lite udda, men passar så sjuuuukt bra i vårat kök ♥ De e så vi gillar att ha det! lite udda ska de va ;-)


Imorse var det riktigt kyligt här i stan närmare -20! Så jag drog fram overallen jag fyndade på mitt jobb redan i höstas, en dunoverall! :-) Jag var rädd att den inte skulle behövas ett tag men nu kom kylan!Vincent är redo för dagis, med varma overallen och varma skor! :-)

Kram på er