Nu går de fort...

Snart blir det turbo på golven här hemma... För nu tar han sej runt! Det är bara en tidsfråga när han kryper nu lillskrutten. Idag fick han upp rumpan i luften en liten bit i soffan, där får man bäst tag utan att kana runt ;) Men som sagt runt tar han sej och baklänges blir det ibland också.

Hej igen!

Nu är det dags att skriva lite igen :) Hehe. Va ett tag sen nu! Här hemma är vi sjuka och har varit det i en hel vecka nu :/ Men vi är på bättringsvägen, lillskrutt börjar bli piggelin igen sånär som på lite hosta och något snorig fortfarande. Då är det värre med mamma nu... Huvudvärk, halsont och hemsk hosta emellanåt. Meen, det som inte dödar det härdar! :D Yup, så är det! Vi var uppe med tuppen idag, mamma önskar såklart att man kunde sova liiiite längre. Men Vincent ville upp och busa så det var bara att knata upp, försökte få honom att somna igen vid 8 men det var ingen idé minsann... ;) Hoppas han vill sova snart igen, jag behöver iaf en liten lur till, hehe.
Måste dela med mej av dessa helt underbara bilder vi tog igår i badet också :D BADA ÄR SÅÅÅÅ KUL!
 
 
 
 
 
OHOJ VA SKOJ! Nu ska mamma och pappa få sej en dusch dom också!!! :D
 
 

Vaccin

Nu har vi fått 6 mån vaccinet! Det hela gick som förväntat... Han skrek och blev ledsen ❤ men det gick fort över som tur var. Så inatt har han varit lite ledsen men vi slapp feber i alla fall.
Våran stora lilla kille växer så det står härliga till! Nu sitter han själv (med viss vält risk) och vänder sej även till mage :) men då kan man bli lite frustrerad när man ligger på mage men inte tar sej framåt! Men han ligger så och kravlar runt ett tag, tar sej åt sidorna så han kan snurra runt lite ;) 2 små tänder har han ju också ❤ gåstolen han fick i julklapp av farmor å farfar fullkomligt älskar han! Den är såååå rolig att sitta och spela i :) och så tar man sej ju framåt i den och når massa nya saker! Typ lååååådor! ;)