vintertid...

Vincent förstår inte riktigt det här med att vi kör vintertid nu! 04.30 var det tydligen godmorgon ..!
så nu sitter vi och tittar på Nalle Puh på tv, räddaren i nöden. Den har gått varm den dvdn senaste veckorna när han har varit sjuk och inte så pigg ♥


Vincent älskar Nalle puh och kommer till och med och frågar efter "Ae Phu" ♥ tack kusin Arvid för att vi fick den ♥
apropå att prata, han är riktigt pratglad lilla gubben och försöker få till mer och mer, han har fått till bra många ord nu det är så roligt att höra! :) det är så skönt när man kan förstå bättre vad han vill m.m.
Idag väntar en ledig dag att jag har jobbat i helgen, ska bli gött! imorgon väntar dagis igen för lille bus. de känns som att det va en evighet sen sist. Det blir faktiskt lite skönt när han går upp på 3 dagar istället för 2, bara 2 blir nästan lite för lite... men de har varit skönt nu i början :) vi njuter av lediga härliga dagar tillsammans!
som vi ska idag, ha en bra dag! Kram

fredagsmys med kusin ♥

I fredags var vi i Gunnarskog hos Angelica och kusin Felicia ♥ där fick vi go fika och tog en härlig promenad! Vi tittade på kossor och hästar efter vägen, väääldigt spännande. :) Sen blev de mycket bus och lek med busungarna ♥japp, ni ser rätt.... Vincent har klättrat upp i Felicias gåstol och sätt sej.... bakofram!!! ;) hehe.

hänger i

än så länge är vi inte riktigt back on track... Vincent är feberfri nu men fortfarande väääldigt trött och hängig. nu ligger han i soffan och sover igen, det blir många lurar när man är sjuk ♥ så jag har fått ta min första vabb! :) vi vilar oss i form. bättre att va hemma lite för länge än att skynda på. vila idag var väldigt nödvändig känner jag, vi slängde oss iväg och va med på fotograferingen bara som va idag och det gick bra. men nu är han helt färdig så han hade inte orkat att va på dagis idag. min lilla sjukling ♥