Tjiiiii fick jag!

Där ser man, bara för att jag skrev att jag sov så otroligt bra... Så har jag sovit max 3 timmar inatt!!!! :/
Inte helt okej! Typiskt....
Har legat uppe och tänkt och tänkt och tänkt på vad som komma skall. Kunde sova lite lite mellan 01-04 sen var jag vaken igen och då var kissa dax.... När jag sen la mej igen dröjde det inte länge förän magen kurrade! Då fick det bli natta mat. Helt sjukt.... Man kan ju börja undra. Jaja, helt smärtfritt ska jag väll inte komma undan nätterna heller tydligen ;P
Snart ska jag iväg till Bm och jag är tröttare än tröttast... *snark* Blir nog till att sova em sen tror jag minsann ;)
 
Puss å Kram/ Annie

Bra dag :)

Har haft bra dag idag, sovit länge och gott. Tagit blodprover och satt i vanliga stolen istället för jagärlivräddochmåsteligganerstolen! STOLT tjej! Jag börjar ju bli riktigt bra på det här nu ;) Man blir ju lite utav en expert på att ta blodprov som gravid.
Sen kom Elin på besök :) nyfrissad och fin! Så nu vill jag också klippa mej och bli fin! Vi fikade och hade riktigt mysigt och huxflux så kom Steve och skulle visst fixa våran gräsmatta :) Det tackar vi för! Hehe, fin överaskning när svärföräldrarna hälsar på och fixar åt oss <3 Han fick ju lite fika han också då :) Jag har ju trots allt, enligt Sebastian, bakat till ett helt fotbollslag! Men det gör ju inget när man får finbesök, då är det inte så dumt att ha lite fika hemma.
Har målat lite idag också, målade den där fönstersaken. Så imorgon kanske jag kan hitta på nått kul med den :D Så himla kul med lite pyssel.
 
Nu undrar jag vad grabbarna håller på med, låter som om det är fotbollsspel på gräsmattan ute i pausen på Tyskland-Italien matchen :) mysigt tycker jag.
 
Puss å Kram/ Annie

Passar på...

Jag passar verkligen på nu ska ni veta. Att sova så länge jag kan! :) Har sovit till 10-11 på mornarna i snart en vecka nu, och det hör verkligen inte till vanligheterna när det gäller mej annars! Men nu känns det vääääldigt gött att kunna passa på :) För såna här lyxiga sovmornar lär det inte bli mycket av sen.
Idag ska jag iväg och lämna prover för imorgon är det dags för BM besök igen, så får vi se vad hon säger denna gången då. Börjar nästan bli van att ta prover nu, så sist satt jag till och med i en vanlig stol! Hör och häpna :) Hihi. Nej nu får jag lägga på ett kol! Så jag hinner ut i solen och njuta lite sen också <3
 
Förresten, fick hem Ellos paketet igår :) Wiiiieeeee! Fint var det! *lyckligtjej*
 
Puss å Kram / Annie