Regnet öser ner... och jag slipper måla! :)


Idag har det regnat minsann... Så jag har faktiskt inte gjort ett skit idag :)
Det har varit riktigt skönt, eller jo... Jag har skruvat ihop hyllan/skötbordet från ikea, för nu har vi äntligen städat ur det blivande barnrummet så nu fick det plats! :D Så snart kanske man blir färdig där inne också!
Men köket är iaf färdigt nu! Sånär som på lite lister över skåpen :)

Var och handlade lite presenter till mej själv och köket i tisdags, så nu är jag super nöjd!

Med en spegel (målad fd garderobsdörr), tavellist, gardinstång och lite flätat lin får man till min lilla konstallation! :D Hihi. Måste ju medge att Sebastian var MYCKET skeptisk när jag försökte förklara hur jag ville ha det... Jag visste ju knappt själv hur det skulle gå till att få ihop det. Men bra blev det tillslut :D
NÖJD TJEJ!
Nu är det torsdags mys på gång, Sebastian kom hem med jordgubbar!!!! MUMS!

Puss & Hej!

6 dagars ledighet!

Nu mår jag gött ska ni veta, efter 7 dagars jobb kommer belöningen i form av 6 dagar ledighet <3 Som jag längtat! Sitter och väntar på att frukosten ska bli klar, lyxar till det med lite varma mackor med svampstuvning på, MUMS! Sen blir det att brumma iväg och inhandla mer färg, solen skiner ute och det ska bli gött att få njuta av lite finväder nu :)

Tröttfis

Jobbar jobbar jobbar.... Jag är mycket trött och sliten Fis nu. Men snart så!!! :) längtar till semester 17 juni, vill gå hemma och fisa i lugn och ro... ;) Imorgon är det jobb 10-18 som gäller sen har jag långledigt i 6 hela dagar! :D wiiieeee!!!! Skönt.

Idag har jag varit och gratulerat min mor också efter jobbet <3 fick grillat och rabarberpaj, mums! Men jag får vänta tills nästa år med att bli firad på morsdag. ;) hihi.


Liknande inlägg