Lucia mm

 
Mitt allra första pepparkakshus! och Vincents förståss! :) Mycket stolt över att vårat finfina verk. Hihi. Perfekt sysslesättning såhär den 3:dje advent, Sebastian lite smått bakis efter julbord igår och jag lite lätt trött. Jo då jag kom iväg på julbord utan barn jag med serru... Bästa svärmor och svärfar hoppade in och barnvaktade ett par timmar så vi kom iväg och det var helt fantastiskt roligt! Det var längesen jag skrattade så mycket, det är så stor skillnad på att få komma iväg SJÄLV. :) Behöver jag säga att jag njöt?! Mer avslappnad än jag varit på länge, dessutom kände jag mig som en ny mamma idag med nya krafter efter att fått lufta mig lite!  
 
 
Jag och Vincent kom ut på tur på FM på tu man hand när Benjamin och Sebastian låg och sov ruset av sej ;)
Vi hade tittat på bumbibjörnarna på morgonen, så när Vincent fick syn på en stubbe med utsågat björnhuvud på så förstod han ju med en gång att här i skogen fanns det ju bumbibjörnar minsann!!! :D Haha.
Han började genast att ropa på dom och leta efter dom... Tyvärr så hittade vi inga idag. Men vi får försöka igen nån annan dag, man vet ju aldrig ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

snön vräker ner

Nu kommer det snö i massor! Vi va ute och gungade i lekparken och Vincent tyckte väll att de va sådär att få sån där himla snö i ögonen hela tiden ;)  haha. Men det hindrade inte min gungälskande goding för att gunga inte! 
 
Väl inne blev det myspys, lillplutt somnade gott i babygymmet han :D Det är hårt att ligga på topp och gympa så.
 
 
Vi bar upp vår spis häromdagen såhär lagom i juletid, får passa på nu medans Benjamin inte kryper än ;) hehe. Sen får den nog åka ner igen! Men himla mysigt att ha den och kunda tända lite på kvällarna, då blir det varmt och skönt i stugan... Eller ja, jättevarmt faktiskt... Men himla mysigt!
 

julklappstips

 
Handmålade djur ifrån Schleich står på både Vincents och Benjamins önskelista! Ett hett tips!!!! :D