sjukstuga... igen!

Här har vi sjukstuga igen, för lite mer än en vecka sen hade Vincent och Sebastian höstblåsor och svinkoppor. Nu kör Vincent på lite feber denna gång! 39.7 låg han på igår, hela dagen :( ❤ Då tyckte mamma riktigt synd om sin lillgris som alltid brukar va pigg och glad även om han är sjuk. Men vi kurerade med film och mys hela dagen, regnrusk ute var de ju så det var gött att vara inne ;) 


Idag har febern gått ner till 37.5 skönt att vara på banan igen. Men vi fortsätter att mysa i soffan, så gott de går ;) det är lite svårare att sitta still idag när man är piggare! 

Det börjar dra ihop sej gör dop för lilleman. Planeringen är i gång för fullt, här är lite som står på önskelistan ;) 


Kids concept har otroligt mycket fint! Träklossarna med bokstäver är en riktig vinnare, dom kommer från finaunika och dessutom går en slant till cancerforskning ⭐ 


Maileg kaniner och har ni sett grisen!? ❤ Bamsegrisen ❤


Virkade ugglor ❤

älskade morbror

I helgen har brorsan, morbror Jonte varit hemma ❤ till allas lycka!
En superhärlig helg har vi haft med både marknad och Jonte-mys. Vincent trivs så bra med Jonte, å Benjamin trivdes bra hos hans nya tjej Ann-Sofie ;)


Öppna paket tycker Vincent är kul så han fick hjälpa till med att öppna Jontes ❤

HÄRLIG HELG
varmt och skönt oktoberväder, inga långkallingar denna arvikamarten! Underbart tycker jag :) och regn slapp vi också. Bättre kan de inte bli.
Jag köpte som vanligt lite presentpapper i ett stånd som jag brukar gå till varje år. Billigt och bra! Annars blev de inte så mycket mer än lite godis, de hör ju till. Vincent fick en ballong med en traktor av farmor o farfar ❤
Lite karusellåkning blev de också


Hej på marten!