Vincent 2 år

 
Mamma och pappa "mormor och morfar" kom och firade redan i lördags eftersom dom hade hökörning att roa sej med på söndagen :) Men de gjorde inget att få paket i förskott tyckte Vincent ;) hehe. Grävmaskinen som han fick av dom har han inte släppt sen dess! Succé!
 
 
Den provkördes med en gång i sandlådan såklart! Att vi sen skulle äta glass och kakor var han inte ett dugg intresserad av eftersom han hade fullt upp med att köra grävmaskin! :) "-Vischent vill itte haa glasch...." Nejnej, kan ju inte tvinga pojken att äta glass direkt ;) 
 
 
På söndagmorgon vaknade han och gick upp och sätte sej i soffan.... Med grävmaskinen såklart ;)
Sen kom vi med paket som han skulle få öppna, men som ni ser är grävmaskinen fortfarande med! Han fick en legoförvaringslåda, barna i bullerbyn dvd, traktor, såpbubblor (en riktig succé! billigt å bra, hehe) och så fick han en cykel! Han är lite kort i benen så den är lite stor som vi redan visste att den skulle vara, men han stävar och tycker att det är jättekul att bara sitta på den och skruva lite såklart ;) Den kommer bli kul längre fram i höst och framför allt sen till våren! 
 
 
På eftermiddagen kom Sebastians släkt för att grattulera födelsedagsbarnet, han fick så mycket roligt! Massa fina verktyg och en kärra till sin bobbycar. I kärran kör han runt alla verktyg och "schågar, pikar, hammjar, skjuvar" 
Tänk att vi fick ett sånt kanonväder i år igen på hans födelsedag! Vi satt uppe på våran uteplats och grillade korv och höll på att smälta bort ;) Men rätt gött med fint väder ändå, bättre än regn. Men det är inte superskönt att vara höggravid nu vill jag lova! Vincent fick ha sin födelsedag ifred i alla fall, ingen lillebror som dök upp. Skönt tyckte vi, fast att vi längtar efter den lilla otroligt mycket nu! 
 
 
Tack allihopa för alla VARMA grattulationer ;)