Mangskog

 

Idag har vi varit i Mangskog och busat!
Började dagen hos Sebastians mormor och morfar och hälsade på lagom till 11:a kaffet :) Mycket trevligt! Efter det blev det bus och mys med farmor och farfar för Vincent. Fullt ös medvetslös, man har fullt upp numera när man är borta med att se till att stoppa huliganen när han far fram som en virvelvind över golven. Men när han har rett klart så kan man somna skönt i farfars knä... Och Doris intog snabbt sin favoritplats på köksstolen :)

Vi har haft en super härlig helg som gick alldeles för fort, som vanligt. Igår var vi på loppis i Edane också och det blev allt en välfylld kasse med hem! Roligt att fynda lite. Bästa fyndet... Måste va Levisbyxorna som ser helt oanvända ut för 35kr! Lyckades dessutom hitta en gubb-basker i brunt :D hehe. SUPERSÖT! Blir gulligt i sommar på våran lilla gubbe det. Efter loppisen bar det av hemmåt och vi hade besök av några av Sebastians vänner som satt och drack kaffe och kollade på innebandyn på tv. När dom drog hemåt så hade jag och Sebastian en mysig hemmakväll och lagade god mat och såg på film. Kvalitetstid. Såg förresten på The Hobbit i fredags också med Angelica och Jimmy (Eller, jag och Jimmy såg den iaf) Sebastian var så trött så han somnade efter 15min....  och Angelica hade lite svårt att natta Felicia som hade bestämt sej för att vägrasomnafastjagärjättetrött (känner igen det där, been there done that! ;P) så hon missade 1 timme av filmen! Men jag och Jimmy tyckte iaf att den va bra :) Vincent somnade nämligen innan vi sätte på filmen, han är lite svår att ha hand om när man ska se på film. Så det var ett måste för att vi skulle kunna se den. Vi gjorde som så att vi tog med vagnen in och la honom där, vi hade med pyjamasen till honom och gjorde honom helt natta färdig. Så när vi skulle åka hem sen på natten kunde vi bara stoppa in honom i sin fleeceoverall och när vi kom hem dra av den lite snabbt och stoppa ner honom i sängen med lite välling och han somnade om jättebra. Det är skönt att kunna komma bort lite på kvällarna med, även om vi försöker hålla på rutinerna så det inte ska bli så struligt sen. Men vi tycker iaf att man måste kunna behålla sitt sociala liv och bara för att man har barn så behöver man inte låsa in sej i stugan på kvällarna. Tror det är nyttigt att vara lite flexibel också... Lagom är bäst ;) 
Ne imorgon är det arbetsvecka igen så nu får de bli godnatt! 
Puss & kram
1 Angelica:

skriven

Ja till slut somna hon :0) efter en redig bajsblöja och en stönig mamma. Skam den som ger sig ;0)

Håller med om att lagom är bäst!!
Man har sina rutiner och som du säger, man vill inte strula till det men roligt att träffas också :0)

Tack för en mysig kväll och tur att du tyckte filmen va bra. Jag fick se hela filmen på lördag då hon somnade gott, så då fick vi lite kvalitetstid :0)
KRAAAAM!!!

Svar: Tack själv, så gött att komma ur sitt eget hus ibland ;) Va gött för dej de. De e inte bara å bara att få se en hel film inte, det är rena lyxen det numera om man får till det så bra ;)Kram på er
Annie

2 Fredrika:

skriven

Klart man måste få komma bort ibland :) Rutiner kommer iaf jag lovar!! Kram

Kommentera här: